Dr. Öğr. Üyesi GÜLDEN GÖKŞEN

Adres Bilgisi

Adres

Tarsus Üniversitesi Rektörlüğü Takbaş Mahallesi Kartaltepe Sokak 33400 Tarsus / MERSİN

Öğrenim Bilgisi

  • 2010 - 2012

    ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    Yüksek Lisans
  • 2004 - 2009

    GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    Lisans
  • 2014 - 2020

    MERSİN ÜNİVERSİTESİ

    Doktora

Akademik Görevler

  • 2021-, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ, TARSUS ÜNİVERSİTESİ, MERSİN TARSUS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2014-2021, ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ, MERSİN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2013-2014, UZMAN, MERSİN ÜNİVERSİTESİ, GIDA ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
  • 2010-2013, ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ, ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK YÜKSEKOKULU BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ

Kitaplar

  • 2022, Bioresource Technology: Concept, Tools and Experiences

    Bölüm Adı: Green and Smart Packaging of Food

    GÖKŞENGÜLDEN

    Yayın Yeri: Wiley Online Library

    Editör:

    Basım sayısı: 1, Sayfa sayısı: 518

    ISBN: 9781119789444


    Bilimsel Kitap, Green and Smart Packaging of Food

  • 2022, Nonthermal Processing in Agri-Food-Bio Sciences

    Bölüm Adı: Electrospinning Technology: Its Process Conditions and Food Packaging Applications

    GÖKŞENGÜLDEN

    Yayın Yeri: Springer Cham

    Editör:

    Basım sayısı: 1, Sayfa sayısı: 791

    ISBN: 978-3-030-92414-0


    Bilimsel Kitap, Electrospinning Technology: Its Process Conditions and Food Packaging Applications

Makaleler

Bildiriler

Projeler

  • IPSUS

    23843

    , Avrupa Konseyi, Devam Ediyor

  • A simple method of encapsulation for food

    23843

    , Diğer Resmi Kurum ve Kuruluşlar, Tamamlandı

  • Ayçiçek yağının Enzimatik Olarak Konjuge Linolenik Asitce (KLNA) Zenginleştirilmesi

    23843

    , Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Tamamlandı

  • Elektroeğirme yöntemiyle uçucu yağların nanolif ile enkapsülasyonu ve karakterizasyonu

    23843

    , Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Tamamlandı

  • Bazı Uçucu Yağlarla İnkübe Edilmiş Mikroorganizmaların Yüzey Özelliklerinin Belirlenmesi

    23843

    , Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Tamamlandı

  • Sustainable and hygienic production on the bakery sector trough good exchange of practices- BakeSus

    23843

    MERSİN ÜNİVERSİTESİ , Avrupa Birliği, Tamamlandı

  • Hurma Çekirdeklerinin Kimyasal Teknolojik ve Beslenme Özelliklerinin Belirlenmesi

    23843

    MERSİN ÜNİVERSİTESİ , Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Tamamlandı

  • Ak Sakı ve Kara Sakı elmalarının fenolik bileşiklerinin Hplc ile analizi

    23843

    , Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Tamamlandı

Dersler

Ödüller

  • 2015, Başarılı Kadın Girişimciliği, Kadın ve Demokrasi Derneği ve TUBITAK MARMARA TEKNOKENT, Sivil Toplum Kuruluşu, TÜRKİYE

Üyelikler

Sanatsal Faaliyetler

İdari Görevler

Üniversite Dışı Deneyim

  • 2020 - 2021, Post-Doc, Teagasc | Agriculture and Food Development Authority
  • 2019 - 2019, Misafir Arastirmaci, Spanish National Research Council-IATA
  • 2016 - 2016, Stajyer Araştırmacı, Lincoln University
  • 2015 - 2016, Danışman, TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT