Dr. Öğr. Üyesi Aysel Elik Demir

Department / Department: GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ / GIDA TEKNOLOJİSİ
  • Address: Tarsus Üniversitesi Rektörlüğü Takbaş Mahallesi Kartaltepe Sokak 33400 Tarsus / MERSİN

  • Phone: +90(324) 600-0033

  • E-Mail: ayselelik@tarsus.edu.tr

CV Information

  • Gıda Bilimleri
  • Gıda Teknolojisi
  • Gıda Kimyası
  • Gıda Atıklarının Değerlendirilmesi
  • Bitkisel Yağ Teknolojisi
  • Yenilikçi ve Yenilenebilir Kurutma Teknikleri (Güneş Enerjisi, Radyo Frekans Enerjisi)
  • Yenilikçi Ekstraksiyon Teknikleri (Mikrodalga, Karbondioksit)

2016 - 2020

Doktora

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR), TÜRKİYE

2014 - 2016

Yüksek Lisans

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ), TÜRKİYE

2006 - 2011

Lisans

EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, TÜRKİYE

2022- Devam Ediyor

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

TARSUS ÜNİVERSİTESİ/MERSİN TARSUS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./

2013- 2022

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

2023- Devam Ediyor

Bologna Koordinatörü

TARSUS ÜNİVERSİTESİ

2022- Devam Ediyor

Yönetim Kurulu Üyeliği

TARSUS ÜNİVERSİTESİ

Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale 2023
  • Yayın Yılı: 2023
  • Yazarlar: barış Sehra, ELİK DEMİR AYSEL, GÖĞÜŞ FAHRETTİN, KOÇAK YANIK DERYA
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: Preparative Biochemistry & Biotechnology
  • Kapsam: Uluslararası
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: SCI-Expanded
  • Cilt: 53
  • Sayı: 4
  • Sayfa: 433-442
  • DOI Numarası: 10.1080/10826068.2022.2098323
  • Erişim Türü: Basılı+Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale 2023
  • Yayın Yılı: 2023
  • Yazarlar: ELİK DEMİR AYSEL, Armağan Hikmet Sabri, GÖĞÜŞ FAHRETTİN, Oboturova Natalya, Nagdalian Andrey, Smaoui Slim, Shariati Mohammad Ali
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: Biomass Conversion and Biorefinery
  • Kapsam: Uluslararası
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: SCI-Expanded
  • Cilt: 13
  • Sayı: 16
  • Sayfa: 15173-15183
  • DOI Numarası: 10.1007/s13399-023-04336-0
  • Erişim Türü: Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Ulusal TR DİZİN Özgün Makale 2023
  • Yayın Yılı: 2023
  • Yazarlar: ELİK DEMİR AYSEL
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi
  • Kapsam: Ulusal
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: TR DİZİN
  • Cilt: 0
  • Sayı: 29
  • Sayfa: 12-20
  • DOI Numarası: 10.56833/bursagida.1150321
  • Erişim Türü: Basılı+Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale 2023
  • Yayın Yılı: 2023
  • Yazarlar: Yaman Delal Meryem, KOÇAK YANIK DERYA, ELİK DEMİR AYSEL, UZUN KARKA HİCRAN, GÜÇLÜ GAMZE, SELLİ SERKAN, KELEBEK HAŞİM, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: Foods
  • Kapsam: Uluslararası
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: SCI-Expanded
  • Cilt: 12
  • Sayı: 17
  • Sayfa: 3244-
  • DOI Numarası: 10.3390/foods12173244
  • Erişim Türü: Basılı+Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale 2023
  • Yayın Yılı: 2023
  • Yazarlar: Turan Sinem, ELİK DEMİR AYSEL, GÖĞÜŞ FAHRETTİN, KOÇAK YANIK DERYA
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: Foods
  • Kapsam: Uluslararası
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: SCI-Expanded
  • Cilt: 12
  • Sayı: 18
  • Sayfa: 3515-
  • DOI Numarası: 10.3390/foods12183515
  • Erişim Türü: Basılı+Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Ulusal TR DİZİN Özgün Makale 2022
  • Yayın Yılı: 2022
  • Yazarlar: ELİK AYSEL, ÖZBEK HATİCE NEVAL, SEVER MELİS, BULUT ŞAKİRE ECEM, IŞINAY BÜŞRA, KOÇAK YANIK DERYA, DALGIÇ ALİ COŞKUN, ERDOĞDU FERRUH, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
  • Kapsam: Ulusal
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: TR DİZİN
  • Cilt: 27
  • Sayfa: 36-46
  • Erişim Türü: Basılı
Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale 2022
  • Yayın Yılı: 2022
  • Yazarlar: ÖZBEK HATİCE NEVAL, BULUT ŞAKİRE ECEM, IŞINAY BÜŞRA, SEVER MELİS, TOPÇAM HÜSEYİN, KOÇAK YANIK DERYA, DALGIÇ ALİ COŞKUN, ERDOĞDU FERRUH, ELİK AYSEL, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: Journal of Food Processing and Preservation
  • Kapsam: Uluslararası
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: SCI-Expanded
  • Cilt: 46
  • Sayı: 3
  • DOI Numarası: 10.1111/jfpp.16344
  • Anahtar Kelimeler: Kurutma
  • Erişim Türü: Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale 2022
  • Yayın Yılı: 2022
  • Yazarlar: TOPÇAM HÜSEYİN, GÖĞÜŞ FAHRETTİN, ÖZBEK HATİCE NEVAL, ELİK AYSEL, KOÇAK YANIK DERYA, DALGIÇ ALİ COŞKUN, ERDOĞDU FERRUH
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: Journal of Food Science
  • Kapsam: Uluslararası
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: SCI-Expanded
  • Cilt: 87
  • Sayı: 2
  • Sayfa: 764-779
  • DOI Numarası: 10.1111/1750-3841.16021
  • Erişim Türü: Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Ulusal TR DİZİN Özgün Makale 2022
  • Yayın Yılı: 2022
  • Yazarlar: ÖZBEK HATİCE NEVAL, ELİK AYSEL
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: Food and Health
  • Kapsam: Ulusal
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: TR DİZİN
  • Cilt: 8
  • Sayı: 3
  • Sayfa: 208-217
  • DOI Numarası: 10.3153/FH22020
  • Erişim Türü: Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale 2022
  • Yayın Yılı: 2022
  • Yazarlar: ÖZBEK HATİCE NEVAL, ELİK AYSEL, KOÇAK YANIK DERYA, IŞINAY BÜŞRA, SEVER MELİS, BULUT ŞAKİRE ECEM, TOPÇAM HÜSEYİN, DALGIÇ ALİ COŞKUN, ERDOĞDU FERRUH, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
  • Kapsam: Uluslararası
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: SCI-Expanded
  • Cilt: 59
  • Sayı: 7
  • Sayfa: 2894-2904
  • DOI Numarası: 10.1007/s13197-021-05314-y
  • Erişim Türü: Basılı+Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale 2021
  • Yayın Yılı: 2021
  • Yazarlar: ELİK AYSEL, KOÇAK YANIK DERYA, ÖZEL BARIŞ, ÖZTOP HALİL MECİT, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: Journal of Food Science
  • Kapsam: Uluslararası
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: SCI-Expanded
  • Cilt: 86
  • Sayı: 7
  • Sayfa: 3148-3158
  • DOI Numarası: 10.1111/1750-3841.15808
  • Erişim Türü: Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale 2021
  • Yayın Yılı: 2021
  • Yazarlar: ELİK AYSEL, KOÇAK YANIK DERYA, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
  • Kapsam: Uluslararası
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: SCI-Expanded
  • Cilt: 143
  • DOI Numarası: 10.1016/j.lwt.2021.111153
  • Erişim Türü: Basılı+Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale 2021
  • Yayın Yılı: 2021
  • Yazarlar: ELİK AYSEL
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: Innovative Food Science & Emerging Technologies
  • Kapsam: Uluslararası
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: SCI-Expanded
  • Cilt: 73
  • DOI Numarası: 10.1016/j.ifset.2021.102800
  • Erişim Türü: Basılı+Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Ulusal TR DİZİN Özgün Makale 2021
  • Yayın Yılı: 2021
  • Yazarlar: ÖZBEK HATİCE NEVAL, ELİK AYSEL, IŞINAY BÜŞRA, SEVER MELİS, BULUT ŞAKİRE ECEM, KOÇAK YANIK DERYA, DALGIÇ ALİ COŞKUN, ERDOĞDU FERRUH, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: Akademik Gıda
  • Kapsam: Ulusal
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: TR DİZİN
  • Cilt: 19
  • Sayı: 3
  • Sayfa: 257-266
  • DOI Numarası: 10.24323/akademik-gida.1011216
  • Erişim Türü: Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Ulusal TR DİZİN Özgün Makale 2021
  • Yayın Yılı: 2021
  • Yazarlar: ÖZBEK HATİCE NEVAL, ELİK AYSEL, SEVER MELİS, BULUT ŞAKİRE ECEM, KOÇAK YANIK DERYA, DALGIÇ ALİ COŞKUN, ERDOĞDU FERRUH, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: Food and Health
  • Kapsam: Ulusal
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: TR DİZİN
  • Cilt: 7
  • Sayı: 4
  • Sayfa: 259-271
  • DOI Numarası: 10.3153/FH21027
  • Erişim Türü: Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale 2020
  • Yayın Yılı: 2020
  • Yazarlar: ELİK AYSEL, KOÇAK YANIK DERYA, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
  • Kapsam: Uluslararası
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: SCI-Expanded
  • Cilt: 123
  • Sayfa: 1-7
  • DOI Numarası: 10.1016/j.lwt.2020.109100
  • Erişim Türü: Basılı+Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Uluslararası Open Academic Journals Index Özgün Makale 2020
  • Yayın Yılı: 2020
  • Yazarlar: KOÇAK YANIK DERYA, ELİK AYSEL, İSTANBULLU YILDIRAY, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: International Journal of Scientific and Technological Research
  • Kapsam: Uluslararası
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: Open Academic Journals Index
  • Cilt: 6
  • Sayı: 8
  • Sayfa: 39-45
  • DOI Numarası: 10.7176/JSTR/6-08-05
  • Erişim Türü: Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Uluslararası Open Academic Journals Index Özgün Makale 2019
  • Yayın Yılı: 2019
  • Yazarlar: ELİK AYSEL, KOÇAK YANIK DERYA, istanbullu Y,, güzelsoy NA,, Yavuz A,, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: International Journal of Scientific and Technological Research
  • Kapsam: Uluslararası
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: Open Academic Journals Index
  • Cilt: 5
  • Sayı: 3
  • Sayfa: 29-39
  • DOI Numarası: 10.7176/JSTR/5-3-04
  • Erişim Türü: Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Uluslararası Endekste taranmıyor Özgün Makale 2019
  • Yayın Yılı: 2019
  • Yazarlar: ELİK AYSEL,KOÇAK YANIK DERYA,GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: ROMANIAN BIOTECHNOLOGICAL LETTERS
  • Kapsam: Uluslararası
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: Endekste taranmıyor
  • Cilt: 24
  • Sayı: 1
  • Sayfa: 30-40
  • DOI Numarası: 10.25083/rbl/24.1/30.40
  • Erişim Türü: Basılı+Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Ulusal TR DİZİN Özgün Makale 2017
  • Yayın Yılı: 2017
  • Yazarlar: ELİK AYSEL, KOÇAK YANIK DERYA, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
  • Kapsam: Ulusal
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: TR DİZİN
  • Cilt: 21
  • Sayı: 2
  • Sayfa: 143-154
  • DOI Numarası: 10.29050/harranziraat.321124
  • Erişim Türü: Basılı+Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Uluslararası SCI-Expanded Özgün Makale 2016
  • Yayın Yılı: 2016
  • Yazarlar: ELİK AYSEL, KOÇAK YANIK DERYA, MASKAN MEDENİ, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Makale Türü: Özgün Makale
  • Dergi Adı: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
  • Kapsam: Uluslararası
  • Hakem Türü: Hakemli
  • Tarandığı Endeks: SCI-Expanded
  • Cilt: 53
  • Sayı: 5
  • Sayfa: 2389-2395
  • DOI Numarası: 10.1007/s13197-016-2213-0
  • Anahtar Kelimeler: Blueberry juice,Evaporation rate,Color,Microwave,Phenolics content
  • Erişim Türü: Basılı+Elektronik
  • Erişim Linki: Tıklayınız.
Uluslararası Özet bildiri 05/10/2023
  • Basım Tarihi: 05/10/2023
  • Yazarlar: ELİK DEMİR AYSEL
  • Etkinlik Adı: Sivas II. International Conference on Scientific and Innovation Research
  • Etkinlik Yeri: Sivas, TÜRKİYE
  • Etkinlik Tarihi: 15.09.2023 - 17.09.2023
  • Bildiri Türü: Özet bildiri
  • Kapsam: Uluslararası
  • Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Teknolojileri>Gıda Kimyası
  • Basım Türü: Basılı
Uluslararası Tam metin bildiri 18/10/2022
  • Basım Tarihi: 18/10/2022
  • Yazarlar: Armağan Hikmet Sabri, ELİK AYSEL, KOÇAK YANIK DERYA, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Etkinlik Adı: BASKENT INTERNATIONAL CONFERENCE ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES-III
  • Etkinlik Yeri: ANKARA, TÜRKİYE
  • Etkinlik Tarihi: 23.09.2022 - 25.09.2022
  • Bildiri Türü: Tam metin bildiri
  • Kapsam: Uluslararası
  • Alan Bilgisi: Temel Alan>>atık,ekstraksiyon
  • Basım Türü: Basılı
Uluslararası Tam metin bildiri 21/08/2022
  • Basım Tarihi: 21/08/2022
  • Yazarlar: Sürmelihindi Seçil, ELİK DEMİR AYSEL, GÖĞÜŞ FAHRETTİN, KOÇAK YANIK DERYA
  • Etkinlik Adı: The 14th International Scientific Research Congress - Science and Engineering
  • Etkinlik Yeri: ANKARA, TÜRKİYE
  • Etkinlik Tarihi: 20.08.2022 - 21.08.2022
  • Bildiri Türü: Tam metin bildiri
  • Kapsam: Uluslararası
  • Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Teknolojileri>Gıda Kimyası
  • Basım Türü: Basılı
Uluslararası Tam metin bildiri 03/07/2022
  • Basım Tarihi: 03/07/2022
  • Yazarlar: ÖZBEK HATİCE NEVAL, ELİK AYSEL
  • Etkinlik Adı: 9. INTERNATIONAL GAP SUMMIT SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS
  • Etkinlik Yeri: Adıyaman, TÜRKİYE
  • Etkinlik Tarihi: 01.07.2022 - 03.07.2022
  • Bildiri Türü: Tam metin bildiri
  • Kapsam: Uluslararası
  • Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi>Gıda Kimyası>Yağ Teknolojisi
  • Basım Türü: Basılı
Uluslararası Tam metin bildiri 15/05/2022
  • Basım Tarihi: 15/05/2022
  • Yazarlar: Biltekin Süheyla ilgün, ELİK AYSEL, KOÇAK YANIK DERYA, GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Etkinlik Adı: Mediterranean International Conference on Research in Applied Sciences
  • Etkinlik Yeri: Antalya, TÜRKİYE
  • Etkinlik Tarihi: 22.04.2022 - 24.04.2022
  • Bildiri Türü: Tam metin bildiri
  • Kapsam: Uluslararası
  • Alan Bilgisi: Temel Alan>>Extraction,Waste
  • Basım Türü: Basılı
Uluslararası Özet bildiri 24/05/2021
  • Basım Tarihi: 24/05/2021
  • Yazarlar: Yaman Delal Meryem, ELİK DEMİR AYSEL, UZUN KARKA HİCRAN, GÖĞÜŞ FAHRETTİN, KOÇAK YANIK DERYA
  • Etkinlik Adı: ISPEC 10th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCES
  • Etkinlik Yeri: Siirt, TÜRKİYE
  • Etkinlik Tarihi: 16.05.2021 - 18.05.2021
  • Bildiri Türü: Özet bildiri
  • Kapsam: Uluslararası
  • Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Meyve ve Sebze Teknolojisi>Bitkisel Yağ Teknolojisi>Gıda Kimyası
  • Basım Türü: Basılı
Uluslararası Özet bildiri
  • Yazarlar: IŞINAY BÜŞRA,SEVER MELİS,BULUT ŞAKİRE ECEM,TOPÇAM HÜSEYİN,ÖZBEK HATİCE NEVAL,ELİK AYSEL,GÖĞÜŞ FAHRETTİN,DALGIÇ ALİ COŞKUN,ERDOĞDU FERRUH,KOÇAK YANIK DERYA
  • Etkinlik Adı: 3rd International ZeugmaConference on Scientific Researches
  • Etkinlik Tarihi: 22.11.2019 - 24.11.2019
  • Bildiri Türü: Özet bildiri
  • Kapsam: Uluslararası
  • Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Uluslararası Özet bildiri
  • Yazarlar: ELİK AYSEL,KOÇAK YANIK DERYA,GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Etkinlik Adı: Biologically Active Compounds in Food
  • Etkinlik Tarihi: 20.10.2015 - 23.10.2015
  • Bildiri Türü: Özet bildiri
  • Kapsam: Uluslararası
  • Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Uluslararası Özet bildiri
  • Yazarlar: ELİK AYSEL,KOÇAK YANIK DERYA,GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Etkinlik Adı: 9th International Conference onMathematics, Engineering Natural Sciences (EJONS)
  • Etkinlik Tarihi: 23.01.2020 - 26.01.2020
  • Bildiri Türü: Özet bildiri
  • Kapsam: Uluslararası
  • Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Uluslararası Özet bildiri
  • Yazarlar: ELİK AYSEL,KOÇAK YANIK DERYA,GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Etkinlik Adı: 9th International Conference on Mathematics, Engineering Natural Sciences (EJONS)
  • Etkinlik Tarihi: 23.01.2020 - 26.01.2020
  • Bildiri Türü: Özet bildiri
  • Kapsam: Uluslararası
  • Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Uluslararası Özet bildiri
  • Yazarlar: BARIŞ SEHRA,ELİK AYSEL,KOÇAK YANIK DERYA,GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Etkinlik Adı: 3rd International Zeugma Conference on Scientific Researches
  • Etkinlik Tarihi: 22.11.2019 - 24.11.2019
  • Bildiri Türü: Özet bildiri
  • Kapsam: Uluslararası
  • Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Uluslararası Özet bildiri
  • Yazarlar: SEVER MELİS,IŞINAY BÜŞRA,BULUT ŞAKİRE ECEM,TOPÇAM HÜSEYİN,ÖZBEK HATİCE NEVAL,ELİK AYSEL,GÖĞÜŞ FAHRETTİN,DALGIÇ ALİ COŞKUN,ERDOĞDU FERRUH,KOÇAK YANIK DERYA
  • Etkinlik Adı: 3rd International Zeugma Conference on Scientific Researches
  • Etkinlik Tarihi: 22.11.2019 - 24.11.2019
  • Bildiri Türü: Özet bildiri
  • Kapsam: Uluslararası
  • Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Ulusal Özet bildiri
  • Yazarlar: ELİK AYSEL,KOÇAK YANIK DERYA,GÖĞÜŞ FAHRETTİN
  • Etkinlik Adı: YABİTED 4. Bitkisel yağkongresi
  • Etkinlik Tarihi: 18.04.2019 - 19.04.2019
  • Bildiri Türü: Özet bildiri
  • Kapsam: Ulusal
  • Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
ULUSAL TÜBİTAK PROJESİ Devam Ediyor
  • Proje Adı: Kara Havuç Posası Antosiyaninlerin Greyfurt Kabuğu Pektine Bağlanması ve Antosiyanince Zengin Pektinin in Vitro Biyoerişilebilirlik Açısından İncelenmesi
  • Proje Konusu: Tübitak 2218
  • Proje Ekibi:
  • Proje Türü: TÜBİTAK PROJESİ
  • Proje Durumu: Devam Ediyor
  • Proje Başlangıç Tarihi: 01/11/2023
  • Proje Bitiş Tarihi: Devam Ediyor
  • Proje Kapsamı: ULUSAL
ULUSLARARASI H2020 Devam Ediyor
  • Proje Adı: MILDSUSFRUIT- Innovative Mild Processing Tailored to Ensure Sustainable and High Quality Organic Fruit Products
  • Proje Ekibi:
  • Proje Türü: H2020
  • Proje Durumu: Devam Ediyor
  • Proje Başlangıç Tarihi: 01/11/2020
  • Proje Bitiş Tarihi: Devam Ediyor
  • Proje Kapsamı: ULUSLARARASI
ULUSAL -Tübitak 1003 Tamamlandı
  • Proje Adı: Güneş Enerjisi Destekli Radyo Frekans Sistemi ile Pilot Ölçekte Kuru Kayısı Üretimi ve Optimal Proses Tasarımı: Ön işlem (kükürtleme/ekstrakt uygulaması), Kurutma ve Depolama
  • Proje Ekibi:
  • Proje Türü: -Tübitak 1003
  • Proje Durumu: Tamamlandı
  • Proje Başlangıç Tarihi: 01/10/2018
  • Proje Bitiş Tarihi: 25/01/2021
  • Proje Kapsamı: ULUSAL
ULUSAL -Tübitak 1001 Tamamlandı
  • Proje Adı: Mikrodalga tekniğiyle karotenoid açısından zenginleştirilmiş keten tohumu yağının yenilikçi duvar materyalleri kullanılarak enkapsülasyonu
  • Proje Ekibi:
  • Proje Türü: -Tübitak 1001
  • Proje Durumu: Tamamlandı
  • Proje Başlangıç Tarihi: 15/04/2018
  • Proje Bitiş Tarihi: 26/06/2020
  • Proje Kapsamı: ULUSAL
ULUSLARARASI Avrupa Konseyi Tamamlandı
  • Proje Adı: Best Innovative Approach to Minimize Post Harvest Losses within Food Chain for VET
  • Proje Ekibi:
  • Proje Türü: Avrupa Konseyi
  • Proje Durumu: Tamamlandı
  • Proje Başlangıç Tarihi: 01/09/2017
  • Proje Bitiş Tarihi: 17/04/2020
  • Proje Kapsamı: ULUSLARARASI
ULUSLARARASI Avrupa Birliği Tamamlandı
  • Proje Adı: Innovative and eco-sustainable processing and packaging for safe and high quality organic berry products with enhanced nutritional value
  • Proje Ekibi:
  • Proje Türü: Avrupa Birliği
  • Proje Durumu: Tamamlandı
  • Proje Başlangıç Tarihi: 15/02/2015
  • Proje Bitiş Tarihi: 07/09/2018
  • Proje Kapsamı: ULUSLARARASI

  • 2022-2023 FT 201 MEYVE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ, Türkçe
  • 2022-2023 OS 202 İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM, Türkçe
  • 2022-2023 FT 222 ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ, Türkçe
  • 2022-2023 FT 106 GIDA HİJYENİ VE SANİTASYONU, Türkçe
  • 2022-2023 FT 112 GIDA KATKI MADDELERİ, Türkçe
  • 2022-2023 FT 225 BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİLERİ, Türkçe
  • 2022-2023 FT 205 ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Türkçe
  • 2021-2022 FT 106 GIDA HİJYENİ VE SANİTASYONU, Türkçe
  • 2021-2022 FT 112 GIDA KATKI MADDELERİ, Türkçe
  • Ders Kaydı Bulunamadı!

  • 2022-2023 MN 514 Proje Hazırlama, Bütçeleme ve Yönetim Teknikleri, Türkçe
  • Ders Kaydı Bulunamadı!
    Yazar: Seçil SÜRMELİHİNDİ
    • Tezin Türü: Yüksek Lisans
    • Tezin Yürültüldüğü Üniversite: GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ,
    • Tez Başlığı: Extraction of Carotenoids from Food Waste by Using Microwave-CO2 System
    • Tezin Yazarı: Seçil SÜRMELİHİNDİ
    • Tezin Durumu: Devam Ediyor
    Yazar: Süheyla İlgün BİLTEKİN
    • Tezin Türü: Doktora
    • Tezin Yürültüldüğü Üniversite: GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ,
    • Tez Başlığı: Biorefining of Black Carrot Pomace
    • Tezin Yazarı: Süheyla İlgün BİLTEKİN
    • Tezin Durumu: Devam Ediyor

  • 2021- 2022 Institute of Food Technologists
  • Kayıt Bulunamadı!

    Kayıt Bulunamadı!

    Kayıt Bulunamadı!

    Kayıt Bulunamadı!

    Kayıt Bulunamadı!

    Kayıt Bulunamadı!

    Kayıt Bulunamadı!